• Suomi
  • English
  • Русский

Elokuun tapahtumia Salpalinja-museolla

Perjantaina 3.8. Miehikkälän veteraaniyhdistykset ja Miehikkälän kulttuuritoimi järjestävät yhteislaulukonsertin. Konsertissa lauletaan tuttuja säveliä Suomen suvesta. Mukana Jukka Hallikainen, Kirkkokuoro, Laulu-ukot ja Seppo Plaamin orkesteri.

Sunnuntaina 5.8. vietetään museolla Koko perheen päivää. Miehikkälän museotoimen ja kulttuuritoimen järjestämässä tapahtumassa Rajavartioston koirapartio esittelee toimintaansa ja Teatteri Satumatka viihdyttää tapahtumakävijöitä esityksellään. Korupajassa pääsee näpertelemään helmiaskartelun parissa ja museon tehtäväkierroksella puuhaamaan mukavien tehtävien parissa. Kävijöiden ihailtavana on myös suloinen lemmikkipupu. Maistuvaa purtavaa löytyy museokahvilasta tai vanhempaintoimikunnan makkaranmyyntipisteeltä. Muurinpohjalettuja paistellaan myös kävijöiden herkuteltavaksi.

Keskiviikkona 8.8. Miehikkälän Sotaveteraanit ry:n ja Miehikkälän kappeliseurakunta järjestävät Salpalinja-museolla kenttähartauden perinteisen kaavan mukaan. Kenttähartauden jälkeen on Kaakonkulman lottaperinneyhdistyksen ja museokahvilan järjestämä kahvitarjoilu.

Perjantaina 10.8. ulkoilmaelokuvaesityksenä nähdään Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas.  Ulkoilmaelokuvaesityksen järjestää Miehikkälän kulttuuritoimi.

 

suomi