• Suomi
  • English
  • Русский

Salpalinja-museo avautuu!

Miehikkälän kunta, Yleishallinto, Museotoimi                                                                    3.6.2020

Salpalinja-museon kesäkausi avautuu vaiheittain  kesäkuun ensimmäisellä viikolla

Salpalinja-museon kahvila on avoinna 1.6. lähtien normaalien aukioloaikojen mukaan. Kahvilasta löydät tutut maukkaat lounaat pöytiin tarjoiltuna, ja kesää kohti laajennamme katettua ulkoaluetta teltoilla, joissa voi kahvitella ja lounastaa halutessaan myös piha-alueella. Lounaan voi edelleen tilata mukaansa myös noutoannoksena.

Museopalvelut avautuvat 6.6. lauantaina ja sen jälkeen noudatamme normaaleja kesän aukioloaikoja myös museon osalta. Ajantasaiset aukioloajat löydät osoitteesta www.salpalinjamuseo.fi.

Salpakeskus-museot ovat perheille soveltuvia luonto- ja ulkoilmakohteita. Kesäkuussa avautuvien mobiilipalveluiden ja opastauluin varustettujen museoreittien ansiosta myös omatoiminen linnoitusalueisiin tutustuminen on mahdollista. Museoiden läpi kulkee 45 km mittainen Salpapolku-retkeilyreitti ja museot toimivat paitsi museoina, myös Salpapolun retkeilijöiden ja luontomatkailijoiden palvelukohteina.

Palvelujemme tuottamisessa on sitouduttu laatuun ja turvallisuuteen. Salpakeskus-museoiden yhteiset korona-ajan ohjeet löydät Ajankohtaista palstalta osoitteesta www.salpakeskus.fi, ja palvelu-ja museokohtaiset ohjeet löytyvät kunkin museon alasivuilta.

Museon tieto- ja muut paikasta riippumattomat asiantuntijapalvelut jatkuvat toistaiseksi etätyönä kuten muutkin Kaakon kaksikon toimialojen toimistopalvelut. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Kaakon kaksikon henkilöstön lomautuksista johtuen toimistopalvelumme on suljettu 8.- 19.6. välisenä aikana. Mikäli asiasi koskee museovierailua tai siihen liittyviä käytännön asioita, ota tänä aikana yhteyttä Salpalinja-museolle, gsm 044 383 5091 tai salpamuseo@miehikkala.fi.

Salpalinja-museo toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen oikein hyvää kesää ja mukavia elämyksiä luonnon, historian ja hyvän ruuan parissa! Tutustuthan myös muihin Salpakeskuksen historia- ja luontopalveluihin, kuten esimerkiksi Virolahden Bunkkerimuseon uuteen näyttelyyn ja Salpapolku-retkeilyreittiin.

 

 

 

 

 

 

suomi