• Suomi
  • English
  • Русский

Koko perheen päivä su 4.8. Salpalinja-museolla

Miehikkälän museotoimi ja kulttuuritoimi järjestävät Miehikkälän Salpalinja-museolla Koko perheen päivän elokuun 4. päivänä klo 12-14.  
 
Puolituntia kestävä Satuaarteet-nukketeatteri esitys alkaa klo 12.30 ja klo 13.15 museon piha-alueella on jännittävä jättikuplat-työpaja. Nukketeatteriesityksestä ja jättikuplatyöpajasta vastaa Satu Liikkanen Satumatka kulttuuripalveluista. 
 
Tapahtumassa porilainen historiallisiin kuvausmenetelmiin erikoistunut valokuvaamo Studio 1851 kuvaa historiaa huokuvia vanhan ajan visiittikorttikuvia klo 11-15. Hopeagelatiinimenetelmällä otetut kuvat ovat käsityötä ja ne taltioidaan vanhalla paljekameralla.
 
Päivän aikana kuvataan potretteja, parikuvia ja 3-4 henkilön perhekuvia. Kuvan saa heti mukaansa ja kuvaussessio kestää noin 15 minuuttia.  Kuvauksen hinta on 10 euroa ja ajan voi varata etukäteen Salpalinja-museolta.  Kuvia otetaan myös ilman varausta, jolloin vuoronumeron saa kuvauspisteeltä.
 
Koko tapahtuman ajan on toiminnassa korutyöpaja, jossa voi loihtia vaikkapa kaulakorun, avaimenperän tai kauniit helmet. Salpalinja-museolla on mahdollisuus kokeilla geokätköilyä museon lähimaastoon tehdyllä geokätköpolulla. Polku on suunniteltu erityisesti lapsiperheille.
 
Museokahvilan lounaslistalla on huomioitu myös perheen lapset.
 
Tapahtumaan sekä museoon on vapaa pääsy klo 12-14.

TERVETULOA!

SALPALINJA-MUSEO
puh. 044 383 5091 
Säästöpirtintie 70, 49700 Miehikkälä

 

Finnish