Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Suomi Finland-Sotiemme veteraanit -valokuvanäyttely

Suomi Finland-Sotiemme veteraanit -valokuvanäyttely

Kansallisena veteraanipäivänä 27.4.2023 Salpalinja-museolla avataan valokuvaaja Juha Metson valokuvista koostuva näyttely Suomi – Finland – Sotiemme veteraanit. Valokuvaaja Juha Metso ikuisti kuviinsa vuosina 1989-1991 talvi- ja jatkosodissa taistelleita veteraaneja ja niissä palvelleita lottia. Syntyi kymmenistä ihmisistä koostuva sarja, jossa jokainen kuvattava sai välittää viestinsä Suomen kansalle. Nuo viestit kaikuvat nyt ajankohtaisempina kuin pitkään aikaan. Kuvasarjasta on esillä ensi vaiheessa kymmenkunta muotokuvaa.

Museon kahvilasalissa olevaan näyttelyyn voi kuka tahansa tulla tutustumaan ilmaiseksi.

Lue lisää näyttelystä Suomi Finland-Sotiemme veteraanit.