Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Kesäkauden avajaismessu

Kesäkauden avajaismessu

Miehikkälän Salpalinja-museon kesäkauden perinteinen avajaismessu ja kevätkonsertti järjestetään sunnuntaina 28.5. klo 10 alkaen.

Messun ja kirkkokahvien jälkeen alkavan kevätkonsertin musiikista vastaavat Niina Venäläinen ja Maria Morfin Venäläinen.

”Tunnelmointia sellolla ja pianolla” – otsikon alla kuullaan pieniä klassisen musiikin helmiä Järnefeltin Kehtolaulusta Saint-Säensin Joutseneen sekä kesäisten romanssien sikermä. Joissakin lauluissa yleisöllä on myös tilaisuus laulaa mukana.

Tämän kevään ylioppilas Maria Morfin Venäläinen on juuri päättänyt kuuden vuoden opintonsa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian sellon nuorisokoulutuksessa ja on hakenut saman oppilaitoksen kandiohjelmaan. Marian äiti Niina on Miehikkälän kappeliseurakunnan kanttori.

Avainsanat: