Ryhmille

Lähde ryhmäsi kanssa kiehtovalle visiitille Virolahden Bunkkerimuseolle! Maistuvien pullakahvien jälkeen tutustutte ryhmänne kanssa Bunkkerimuseon perusnäyttelyyn. Se kertoo Salpalinjasta, Suomen itärajan puolustuslinjasta, joka rakennettiin 1940-41 ja 1944 itärajan linnoittamiseksi. 

 
Sisänäyttelyn jälkeen matkanne jatkuu ulkomuseoalueelle, jossa kangasmaaston ja suoalueen lomaan sijoittuvia järeitä teräsbetonisia linnoitusrakenteita yhdistää opastettu maastoreitti. Tutustumiskäyntiin voitte lisätä myös herkullisen lounaan museokahvilassa.
 
Ryhmähintojen käyttö edellyttää vähintään 10 henkilön ryhmää. Pääsylipun hintaan sisältyy opastettu museokierros sisänäyttelyssä ja ulkomuseoalueella. Linja-autonkuljettajalle ilmainen sisäänpääsy ryhmän mukana. Myös ryhmän matkanjohtajalle vapaa sisäänpääsy mikäli ryhmän koko on vähintään 20 henkeä. Aikaa vierailuun suosittelemme varaamaan noin 2,5 h.
 
RYHMÄVIERAILU MUSEON AUKIOLOAIKOINA
(kesäkuu-elokuu joka päivä, touko- ja syyskuun pe-la)
4 € / henkilö, sisältäen opastuksen
8 € / henkilö, sisältäen pullakahvit sekä opastetun tutustumisen museon sisä- ja ulkonäyttelyyn. 
 
RYHMÄVIERAILU NORMAALIAUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA 
(loka-huhtikuu joka päivä, touko- ja syyskuun su-to, etukäteisvarauksella)
4 € / henkilö + 35 € / ryhmä, sisältäen opastuksen
11 € / henkilö, sisältäen pullakahvit sekä opastetun tutustumisen museon sisä- ja ulkonäyttelyyn.
 
Huom! Kysy vierailumahdollisuutta myös pienemmille seurueille.
Museovierailuista normaalien aukioloaikojen ulkopuolella perimme normaalin lipun lisäksi 35€/opastus.
 
KAHVIT JA RUOKAILUT 
Pyydämme tekemään ryhmille etukäteisvaraukset kahvituksista. Ryhmille myös ruokailumahdollisuuksia, kuten korsupiknik tai korsukahvittelu. Kysykää tarjousta!
 
KOKOUKSET JA YKSITYISTILAISUUDET
Kahvilassa on 50 asiakaspaikkaa ja käytössä nykyaikainen av-laitteisto, joten kokoustaminen käy Bunkkerimuseolla vaivatta. Kokouksenne väliaikaohjelmaan sisällytetään opastettu kierros ja ruokailut tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä, räätälöidään yhdessä ryhmällesi sopiva vierailu!
 
RYHMÄVARAUKSET JA TARJOUSPYYNNÖT
bunkkerimuseo(a)virolahti.fi tai puhelimitse 040 710 7339