Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Salpalinja-museon, Bunkkerimuseon ja Salpapolun verkkosivustoa https://salpakeskus.fi/ ja se on päivitetty 19.10.2022.

Verkkopalvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Saavutettavuus luo kaikille yhdenvertaiset mahdollisuudet käyttää palvelua.

Verkkopalvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen organisaatio Verkkovaraani Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkopalvelu täyttää WCAG:n A ja AA-tason saavutettavuusvaatimukset verkkosivuston osalta. Verkkosivustossa ei ole havaittuja saavutettavuuspuutteita.

Sivustolta löytyy PDF-tiedostoja, jotka eivät ole kaikilta osin saavutettavia näppäimistö- ja ruudunlukukäytössä. Tarjoamme kaiken olennaisen sisällön kuitenkin myös saavutettavassa muodossa verkkosivuilla.

Yhteystiedot saavutettavuuspuutteista ilmoittamiseksi

Jos havaitsit sivustolla muita kuin edellä mainittuja saavutettavuuspuutteita, voit ilmoittaa niistä meille sähköpostitse osoitteeseen salpamuseo@miehikkala.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000