Siirry suoraan sisältöön
Salpalinja-museo

Kuvapalveluhinnasto

Kuvapalvelut – hinnat sisältävät alv 24 %

Kaikkiin tilauksiin tulee laskutuslisä 5,00 €/lasku

Kuvan kokonaishinta muodostuu tietopalvelumaksusta (kuvien ja tunnistetietojen haku), kuvan skannaamisesta ja tallenteen hinnasta sekä käyttömaksusta.

PalvelumaksutHinta
Tietopalvelumaksu – Kuvien ja tunnistetietojen haku.
Ensimmäinen ½ tuntia on maksuton. Minimiveloitus 0,5 tuntia.
55,00 € /tunti
Kuvien skannaaminen – Useampien kuvien skannaus sopimuksen mukaan. Skannausmaksua ei peritä jo digitoiduista kuvista.13,00 € /kuva
Kuvatiedostojen tallennusHinta
– CD-ROM/DVD-levylle13,00 €
– Muistitikulle13,00 €
– Lähetetyn linkin kautta lataaminen itsemaksuton
Käyttömaksut (kuvakohtaisia)Hinta
– Yksityishenkilöt

Yksityishenkilökäyttö sisältää kuvakopion pitämisen omassa valokuva-albumissa tai vastaavassa, omassa käytössä olevan tilan seinällä, opinnäytteessä ja omakustanteessa. Lisäksi yksityis-henkilökäyttö sisältää kuvan esittämisen yksityishenkilön ylläpitämällä verkkosivulla pienennettynä max kokoon 72 ppi, 1920 x 1080. Kuvan tilaajan, maksajan ja käyttäjän on oltava yksityishenkilö.
5,00 € /kuva
–  Muut toimijat: kertakäyttö25,00 € /kuva
–  Muut toimijat: monimediakäyttö (multikäyttö)

Monimediakäyttö tarkoittaa saman kuvan käyttöä saman tuotteen eri versioissa ja muuttamattomissa uusintapainoksissa tilauksessa määriteltyyn tarkoitukseen. Verkkosivulla kuvat on esitettävä pienennettynä max kokoon 72 ppi, 1920 x 1080. Näyttelyiden osalta monimediakäyttö mahdollistaa kuvan käytön painettuna ja sähköisenä näyttelyn eri versioissa sekä siihen kiinteästi liittyvässä näyttelyluettelossa.
50,00 € /kuva
Paljousalennus samaan kohteeseen käytetyistä ja samassa tilauksessa olevien kuvien käyttömaksuista:

0-20 kuvaa: alennus -5 %
21-40 kuvaa: alennus -8 %
yli 40 kuvaa: alennus -10 %

Toimitusmaksut

Pakkaus- ja postituskulut veloitetaan todellisten kulujen mukaisesti. Mahdolliset pankki- ym. toimitusmaksut aiheutuneiden kulujen mukaisesti.

Toimitusehdot

Asiakkaalla on kuvaan kertakäyttö/monimediakäyttöoikeus kuvatilauksessa määriteltyyn tarkoitukseen. Käytettäessä samaa kuvaa useaan kertaan samassa tuotteessa, on jokaisesta käytöstä maksettava oma käyttömaksu. Oikeutta ei saa myydä eikä siirtää. Sopimuksen mukaisen käytön jälkeen digitaaliset kuvatiedostot on hävitettävä.

Museon ja valokuvaajan/tekijän nimi on aina mainittava kuvan yhteydessä, ellei toisin sovita.

Asiakas vastaa kuvien käytössä tekijänoikeuksien noudattamisesta ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Julkaisua, johon kuvamateriaalia on käytetty, tulee luovuttaa yksi kappale korvauksetta Miehikkälän museoiden käsikirjastoon.

Museo pyrkii julkaisemansa tiedon oikeellisuuteen. Kuvien tiedoissa voi kuitenkin olla puutteellisuuksia ja virheitä. Virheen huomatessanne pyydämme ottamaan yhteyttä museoon. Kuvia ja tietoja julkaistaessa on asiakkaan vastuulla varmistaa niiden oikeellisuus.

Museoalueen käyttö kaupallisessa valokuvauksessa, tv-kuvauksessa, elokuvauksessa ja videokuvauksessa sopimuksen mukaan