Siirry suoraan sisältöön

Viimeiset menneet Tapahtumat

Kesäkauden avausmessu Salpalinja-museolla

Salpalinja-museo Säästöpirtintie 70, Miehikkälä

Klo 10 perinteinen avajaismessu Pappina Matti Astola ja kanttorina Niina Venäläinen, Kirkkokuoro. Kansanlaulumessu. Tekstinlukija: Reino Pietikäinen Kolehti: Kirkon Ulkomaanavulle (KUA) Messun jälkeen Miehikkälän kunnan museotoimi ja kulttuuritoimi tarjoavat kirkkokahvit. Kahvien jälkeen kevätkonsertti: Maria Morfin Venäläinen (sello) ja Niina Venäläinen (piano) musisoivat.

Lumoudu luonnosta

Salpalinja-museo Säästöpirtintie 70, Miehikkälä

Iloa, herkkuja ja hyvinvointia keväisestä luonnosta. Miehikkälän Salpalinja-museolla järjestettävässä luontotapahtumassa avataan aistit kevääseen.

Suomi Finland-Sotiemme veteraanit -valokuvanäyttelyn avajaiset

Salpalinja-museo Säästöpirtintie 70, Miehikkälä

Valokuvaaja Juha Metson valokuvia veteraaneista. Metso kuvasi vv. 1989-1991 muotokuvia viime sotien ajan veteraaneista ja lotista. Syntyi kuvasarja, jossa kuvattavat saivat myös välittää viestinsä Suomen kansalle. Veteraanien ja lottien esittämät viestit ovat tässä maailmanajassa mitä ajankohtaisempia. Esillä ensi vaiheessa n. 10 muotokuvaa. Ennen näyttelyn avajaisia on museolla kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Tapahtuma on osa Miehikkälän… Lue artikkeli »Suomi Finland-Sotiemme veteraanit -valokuvanäyttelyn avajaiset

Vapaa pääsy