LUONTOLIIKUNTA

Voit tutustua Bunkkerimuseota ympäröivään metsäluontoon monilla tavoin.

Bunkkerimuseon lähimetsässä kulkee TUNTEMATTOMAN POLKU, joka vie kulkijansa Tuntemattoman Sotilaan jalanjäljissä noin 4,5 kilometrin pituiselle metsä- ja luontopolulle. Tuntemattoman Polku on merkitty vaaleansinisillä merkinnöillä maastoon. 

Bunkkerimuseo sijaitsee 50 kilometrin mittaisen SALPAPOLKU-retkeilyreitin varrella. Se lähtee Harjun oppimiskeskuksesta ja kulkee Salpalinjaa mukaillen Virolahden ja Miehikkälän metsien, mäkien ja peltojen halki aina Etelä-Karjalan rajalle saakka. Salpapolku on merkitty tummansinisin merkein maastoon.

Syksyllä 2018 saimme käyttöömme myös LUONTOKUNTOSALIN Bunkkerimuseon piha-alueelle. Estekivilinjan lomasta löytyy 10 liikuntapistettä, joissa voi suorittaa tuttuja jumppaliikkeitä luonnon keskellä hapekkaassa ulkoilmassa. Jokaiselta pisteeltä löytyy ohjeet liikkeiden suorittamiseen. Haasta itsesi ja kaverit treeniin!

Liikkumaan pääset kätevästi jättämällä auton museon paikoitusalueelle, sillä Luonnon kuntosali sijaitsee aivan parkkipaikan läheisyydessä ja polut kulkevat tai lähtevät museon alueelta. Museolta voit myös vuokrata FATBIKEJA, joilla voit pyöräillä metsäisemmässäkin maastossa.