Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Valokuvakilpailun tulokset

Valokuvakilpailun tulokset

Miehikkälän Salpalinja-museo järjesti viime kesäkaudella valokuvauskilpailun, jossa rohkaistiin katsomaan museoaluetta, linnoitteita ja luontoa uudesta näkökulmasta. Kilpailussa on kaksi sarjaa: avoin sarja, johon voivat osallistua kaikki sekä Lasten sarja alle 15-vuotiaille lapsille. Lue lisää kilpailukutsusta.

Valitettavasti lasten sarjaan ei tullut kuvia. Avoimeen sarjaan saimme kuvia, joista yksi sai pääpalkintona museon lahjakortin ja kahdelle muulle kirjapalkinnot. Kiitos kaikille osallistumisesta ja onnittelut voittajille!

Voittaja: Pia Timonen monimerkityksellisellä kuvalla ”Kohti syvyyttä”.

Muut palkitut:

Väinö Soikkeli: ”Juoksuhauta”
Elias Laukkanen: ”Haltijat Salpalinjalla”